Effektiv opbygning af støttemur

Få hold på havens skråninger

Har du brug for at få sikret dele af haven eller indkørslen i forbindelse med omlægning af haven eller nyopførelse af et hus? Så tilbyder Pihl's Have & Anlæg professionel opbygning af støttemure for private husejere og sommerhusejere på Tåsinge og Langeland samt i Svendborg og på resten af Fyn.

Vi kan etablere en støttemur i lige netop de materialer, der passer til havens eller indkørslens udseende, så muren bliver en smukt integreret del af området. Vi bygger i:

  • Skårne sten eller natursten
  • ​Beton eller fundablokke
  • ​Herregårdssten og blokke
  • Træ – evt. i kombination med sten

Hvordan laver man en støttemur?

En støttemur er et murværk eller en stensætning, der holder jord, grus og andet materiale tilbage ved at støtte en skråning. En støttemur kan laves som en åben mur med huller mellem stenene, så man kan plante imellem stenene, eller muren kan laves som en lukket mur, hvor murens sten sættes helt tæt for ekstra styrke og stabilitet.

Når du lader os stå for opbygningen af en støttemur i din have eller indkørsel, er du sikker på, at arbejdet er udført af fagfolk. Nogle gange er det nok at mure støttemuren op, andre gange er det nødvendigt at støbe forstærkning ind i skråningen for at sikre, at muren kan holde til belastningen – og vi rådgiver dig naturligvis hele vejen igennem processen.

Hvad koster en støttemur?

Prisen på en støttemur afhænger af mange forskellige faktorer, så som jordens beskaffenhed, niveauforskelle i terrænet, hvor stor støttemuren skal være og hvilke typer materialer, du ønsker støttemuren bygget op af. Prisen afhænger også af, om du vil have os til at færdiggøre anlægsarbejdet med f.eks. lægning af fliser efterfølgende.

Kontakt os i dag for et tilbud

Har du brug for at få etableret en smuk og solid støttemur i din have eller ved dit sommerhus, så er du velkommen til at ringe eller skrive til os og høre nærmere. Når vi har set på opgaven, sender vi dig et uforpligtende tilbud – vi udfører altid kvalitetsarbejde til en billig pris.

Ønsker du et tilbud på en opgave?

Udfyld formularen herunder og så vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud indenfor 12 timer.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi har over 10 års erfaring

Vi leverer godt arbejde til en god pris

Vi overholder altid vores aftaler

​Følg OS 

PÅ FACEBOOK

Følg Pihl's Have & Anlæg på Facebook og se de fede projekter vi laver.

​5 ud af 5 på Facebook​

Se vores anmeldelser

Kontakt​

​Pihl''s Have & Anlæg v/Rasmus Lund Pihl

Køllevej 2 | 5932 Humble

CVR: 34022496​

facebook​  Følg med på Facebook!

Vi kan hjælpe med:

Græsslåning

Renholdelse af bede og belægninger

Beskæring

Hækkeklipning

Bortkørsel af affald

Etalering af grusstiger og mindre veje

Parkeringsarealer

Kantsten og stensætninger

Etablering af vildtremiser

Alt i hegn til mark, skov og have

Nedgravning af kabler og lign.

Reetablering efter byggeri